Breaking

Τετάρτη 30 Απριλίου 2025

Δώρα Παντέλη: Η αδιαθεσία λίγο πριν μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνη της – ΦΩΤΟ

Πέμπτη 01 Μαΐου 2025

Η Δώρα Παντέλη, διανύοντας μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές περιόδους της ζωής της, παραμένει αφοσιωμένη στις καθημερινές της υποχρεώσεις, αρνούμενη να αλλάξει ρυθμό, παρά την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή αθλητικογράφος, που σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, συνεχίζει να εργάζεται και να γυμνάζεται με την ίδια αφοσίωση και επιμονή που τη χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

Η ενεργή παρουσία της στα επαγγελματικά και η συνέπειά της στη γυμναστική συνθέτουν έναν τρόπο ζωής, τον οποίο δεν εγκατέλειψε ούτε για μία ημέρα από την αρχή της εγκυμοσύνης της. Η ίδια αντιμετωπίζει αυτή τη νέα φάση με θάρρος και πειθαρχία, επιλέγοντας να πορεύεται χωρίς εκπτώσεις στις προσωπικές της αρχές.

Το πρωί της Τετάρτης, 30 Απριλίου, η Δώρα Παντέλη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία προσωπική εξομολόγηση, με την οποία αποκάλυψε ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από αδιαθεσία και έντονους εμετούς. Παρά τις δυσκολίες και την καταπόνηση του οργανισμού της, δεν επιτρέπει στον εαυτό της να παρεκκλίνει από το αυστηρό της πρόγραμμα. «Άρρωστη για 4η μέρα, μερικώς αφυδατωμένη από τους εμετούς κτλ, γύρισα σπίτι μου χθες 1:00 το βράδυ από τη δουλειά που θα ξαναπάω σε 3 ώρες από τώρα, μπορώ να φάω μόνο ρύζι, φρυγανιές και μπανάνα, άντε και κανένα μακαρόνι σκέτο και παρόλα αυτά ήρθα γυμναστήριο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στη δουλειά, στη ζωή, στο γυμναστήριο. Α, μην το ξεχάσω και σχεδόν 7 μηνών έγκυος», έγραψε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου