Μόλις δύο ημέρες κράτησε η «σκληράδα» του υφυπουργού αθλητισμού Γ.Βρούτση καθώς μπροστά στους Δ.Γιαννακόπουλου και αφών Αγγελόπουλου ουσιαστικά «γονάτισε» για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά.
Μετά τις πιρουέτες για υποχρεωτική συνάντηση των δύο πλευρών στο γραφείο του όπου μάλιστα ήθελε να δώσουν και τα χέρια, αλλιώς θα σταματούσε το πρωτάθλημα, τελικά το γύρισε και ήταν ευαχριστημένος με το να παραστούν ένας-ένας.
Θυμίζουμε ότι αρχικά είχε δηλώσει ο Γ.Βρούτσης:
«Ζητάμε σαφείς, δημόσιες δηλώσεις – διακριτά, από τον καθένα. Δηλώσεις, που θα εγγυώνται ότι οι τελικοί θα ολοκληρωθούν με στοιχειώδη σοβαρότητα.
Αν δεν έρθουν, δεν έχει αγώνα. Δεν θα διακινδυνεύσουμε νέες εμπρηστικές δηλώσεις, νέες εντάσεις, νέα επεισόδια.
Η μόνη επιλογή είναι να έρθουν, να μιλήσουν ξεκάθαρα, να αναλάβουν την ευθύνη. Αν έρθουν ταυτόχρονα ή με
λίγα λεπτά διαφορά, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να υπάρξει δέσμευση. Ξεκάθαρη, ρητή και δημόσια».
Αλλά λίγο μετά η δήλωση μετατράπηκε σε:
«Περιμένουμε τους ιδιοκτήτες. Η σύμπτωση της ώρας είναι δεύτερο ζήτημα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας».
Η εξέλιξη είναι ότι μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το το υπουργείο όπου πλέον έχουν προσέλθει οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ότι δήλωσε ότι θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.
«Όλα πήγαν καλά. Ο υπουργός πρότεινε μια πολύ δίκαιη λύση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχιστεί μέσα στα γήπεδα το πρωτάθλημα. Τίποτε άλλο ευχαριστώ», ενώ φεύγοντας από το αυτοκίνητό του είπε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί.
«Εδώ και 7 χρόνια κάνω μια τεράστια προσπάθεια, να φέρω τους Αγγελόπουλους στη σωστή ηθική. Είναι σε όλα ανάποδοι. Με βρίζουν στο ΣΕΦ, με βρίζανε στο ‘Αμπου Ντάμπι. Δεν προκάλεσα ποτέ», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Η ΕΟΚ που είναι υπεύθυνη για τους διαιτητές δεν έχει πάρει ακόμα κάποια θέση για όσα γίνονται και για τις καταγγελίες από την ΚΑΕ ΠΑΟ.
Θυμίζουμε νωρίτερα σήμερα ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ κάλεσε σε απολογία για όσα έγιναν στο ΣΕΦ τους Γιαννακόπουλο, Αταμάν, Σλούκα, Λεσόρ, Παπαπέτρου και Κοντό. Για την Πέμπτη είναι η κλήση. Μένει να δούμε τι θα πράξει και η ΔΕΑΒ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου