GEWKWN: Από τα Κατοχικά Νέα: «Τρέμε η γη στο Άγιο Όρος: Γιατί μιλούν για “περιεργο φαινόμενο”; Δεν βρίσκουμε το ρήγμα».
Οι ειδικοί ανήσυχοι, οι επιστήμονες προβληματισμένοι. Ο ίδιος ο καθηγητής Λέκκας κάνει λόγο για μια μη συνηθισμένη σεισμική συμπεριφορά, ένα ανεξήγητο φαινόμενο που εδώ και μήνες δείχνει πως κάτι μεγάλο κυοφορείται.
Προσέξτε τα λόγια του κ. Λέκκα: «Περίεργο φαινόμενο»… .. Για την επιστήμη, ίσως. Όμως για κάποιους Αγιορείτες Πατέρες; Είναι ΜΗΝΥΜΑ. Ένα θείο μήνυμα – προειδοποίηση.
Το Άγιον Όρος θα δοκιμαστεί. Θα περάσει θλίψη, ατίμωση, πόνο. Αλλά ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τους δικούς Του. Θα έρθει ώρα που θα καθαριστεί το Όρος, θα ξαναλάμψει σαν φάρος θεϊκής παρουσίας. Αυτός είναι ο Λόγος του Θεού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ….. Ο καιρός πλησιάζει.
Εκείνοι που χλεύαζαν, που αμφισβητούσαν, που κατηγορούσαν τον Γέροντά μου, θα χτυπούν τα κεφάλια τους σε τοίχους , αν βρουν τοίχο όρθιο.
Ποτέ δεν καταλάβατε πως τα λόγια του Γέροντα ήταν μηνύματα από τον Ιησού Χριστό. Ο Γέροντας απλώς αποκάλυπτε την αλήθεια.
Το προφητικό μήνυμα του Γέροντα δημοσιεύτηκε ήδη από το 2023,
στη Triklopodia , στο KsipnisteRe.com και σε άλλες ιστοσελίδες, με τον τίτλο:
GEWKWN: ΑΡΧΗ ΟΛΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ
Αλλά η αποκάλυψη ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Από το 2012 , ο Γέροντάς μου μετέφερε το Μήνυμα του Ιησού Χριστού… .. Όχι λόγια ανθρώπινα , λ όγια Ουράνια. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ, ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:
” Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο που έχει δοθεί ως δώρο στη Μητέρα Μου, αυτό το μέρος που το μισήσουν, και θα μοιχάσουν αυτοί που θα βγουν λίγο από τον δρόμο μου……Αλλά, αυτή η Βασιλίσσα Μου μαζί με τα Εμένα θα κυριαρχήσει εκεί… .ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ ….ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ………… Θα αρχίσουν οι διωγμοί, θα φύγουν οι άνθρωποι του Θεού από το περιβόλι της Παναγίας, και θα μείνουν πολύ. ας είναι και Γέροντες ας είναι και Μοναχοί, που με πολύ ζήλο έπεσαν μέσα στο πλούτη του διαβόλου, στα διαβολικά χρήματα για να φτιάξουν τα Μοναστήρια τους, τα παιδιά μου που δεν είχαν τα χρήματα της ευρωπαϊκής καταστροφής (Ε.Ε) πως έφτιαχναν τα Μοναστήρια; πως ζούσαν; πόση χαρά του Θεού έμπαινε τότε μέσα στα κελιά τους; πως ο ήλιος όταν ήταν στην ανατολή διαχωρίζονταν σε όλα τα παράθυρα των κελιών τους το ίδιο; διότι έτσι μοιραζόταν Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Τώρα όμως σε πολλά κελιά υπάρχει σκοτάδι, σε άλλα έχει ημίφως και σε λίγα κελιά υπάρχει φως————
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, και όταν λέω ότι θα πέσει δεν εννοώ ότι θα γκρεμιστούν τα βουνά τα δένδρα και οι δρόμοι… θα γίνει και ένας μεγάλος σεισμός στον Άγιο Όρος , θα γίνει σεισμός και 2-3 Μονές θα καταλήξουν στη θάλασσα αλλά μέχρι τότε θα φύγουν οι δικοί του Χριστού από εκεί, την μετάνοια που θα δώσουν αυτοί που θα προδώσουν τον Χριστό θα γίνει δεκτή από τον Θεό αργότερα αλλά θα πληρώσουν για την προδοσία τους……
Θα γυρίσω τα παιδιά μου από τον Άγιο, αλλά θα μείνουν πίσω μαζί με τον Χριστό και την Παναγία και δεν υπάρχει πλέον στεναγμός σε αυτό το μέρος ούτε δάκρυα πόνου αλλά μόνο δάκρυα χαράς γιατί θα είναι και ο Ίδιος Ο Χριστός μαζί με αυτούς και η ίδια η παναγία η Μητέρα. μας, θυμηθείτε τα αυτά τα λόγια παιδιά μου.”
ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Για εκείνους που μας έβριζαν, που μας απειλούσαν, που πολέμησαν την Αλήθεια: Σε εσάς απευθυνόμαστε τώρα.
Εσάς που κατηγορήσατε τον Γέροντα, που λοιδορήσατε τον GEWKWN, που μας χλευάσατε, μας απειλήσατε, μας στοχοποιήσατε , επειδή απλώς τολμήσαμε να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Εσάς που τρομοκρατήσατε, που παρεμβαίνετε σε ιστοσελίδες, που έκαναν τα πάντα για να μην φτάσουν τα μηνύματα στα αυτιά του λαού.
Που βιάσατε τη φωνή μας, κλείσατε στόματα, φιμώσατε τον Λόγο του Θεού.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ :
Η Αλήθεια δεν φιμώνεται. Ο Θεός δεν περιορίζεται. Ο Λόγος Του δεν σβήνει.
Κάνατε τα πάντα να σταματήσετε τη φωνή του Γέροντα. Αλλά δεν σταματά η Αποκάλυψη επειδή το αποφασίσατε εσείς.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, που δεν μπορείτε να μιλήσετε, που οι τοίχοι που σηκώσατε για να μας φυλακίσετε, θα πέσουν πάνω σας.
Και τότε, δεν μπορείτε να πείτε “δεν ήξερα”. Θα θυμάστε κάθε λέξη που ειπώθηκε.
Θα θυμάστε το Όνομα του Γέροντα, και το Όνομα Εκείνου που του έδωσε τα μηνύματα: Ιησούς Χριστός.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, κ αι ο Θεός θα ξεχωρίσει ποιοι Τον υπηρέτησαν με πίστη , και ποιοι Τον πολέμησαν με ύπουλη σιωπή.
Η ώρα της Κρίσης δεν είναι απλώς ένα μελλοντικό γεγονός. Είναι ήδη μπροστά μας. Χτυπά την πόρτα. Όχι με σειρήνες και φωνές, αλλά με σημάδια που βλέπουν όσοι έχουν καθαρή καρδιά και πνευματικά μάτια ανοιχτά.
Ο Θεός ΕΙΝΑΙ Δίκαιος και Παντογνώστης ΔΕΝ ξεγελιέται. Δεν Τον συγκινούν λόγια μεγάλα, ούτε εντυπωσιάζονται από εξωτερικές ευλάβειες. Βλέπει την καρδιά. Ξεχωρίζει την πίστη από την υποκρισία.
Και θα έρθει η στιγμή, όπου θα γίνει ο διαχωρισμός. Όχι με ανθρώπινα μέτρα, αλλά με Θεϊκή Δικαιοσύνη:
Απ’ τη μία: Εκείνοι που Τον υπηρέτησαν με πίστη, με θάρρος, με αυταπάρνηση. Που δεν λύγισαν στις απειλές. Που δεν σιώπησαν μπροστά στο ψέμα. Που ύψωσαν τη φωνή, όχι για δόξα, αλλά για την Αλήθεια Του. Αυτοί θα αναγνωριστούν ως παιδιά του Θεού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου