
Στη μία το μεσημέρι οι τέσσερις συλληφθέντες νεαροί Ρομά βρέθηκαν στο γραφείο του ανακριτή Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν για τον ομαδικό βιασμό της 14χρονης τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, 2 Ιουλίου.
Οι τρεις αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, κατά συναυτουργία. Ο τέταρτος κατηγορείται για συνεργεία σε βιασμό ανηλίκου. Όλοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα, 7 Ιουλίου.
Η «Ζούγκλα» αποκαλύπτει τη σοκαριστική περιγραφή του κοριτσιού, που ξετύλιξε στην κατάθεσή της στο «Σπίτι του Παιδιού», στον Πειραιά, τον εφιάλτη που έζησε.
Η φυγή από το σπίτι
Το κορίτσι έφυγε κρυφά από το σπίτι, με τη μητέρα να επιβεβαιώνει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον πρώτο κατηγορούμενο, που είναι φίλος της και την πήγε στο σπίτι του, όπου μένει μαζί με τον ξάδερφό του. Το κορίτσι βλέπει στη συνέχεια ότι εμφανίζονται άλλα δύο νεαρά άτομα στο σπίτι, ενώ κάνουν και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά άσχημη τροπή για την 14χρονη.
«Οι τρεις άρχισαν να με πειράζουν και να με ακουμπούν σε διάφορα μέρη του σώματός μου και όταν προσπάθησα να απομακρυνθώ, ο Λ… (σ.σ. δεύτερος κατηγορούμενος) με τη βία με ακινητοποίησε, οι υπόλοιποι μου αφαίρεσαν τα ρούχα και ο Ε… (σ.σ. πρώτος κατηγορούμενος) με βίασε».
Ο εφιάλτης για την 14χρονη δεν είχε τέλος και στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι Ρομά άλλαζαν ρόλους, με έναν από αυτούς κάθε φορά να κρατά τα χέρια του κοριτσιού που πάλευε να σωθεί από τη μανία τους.
«Πήγα στο μπάνιο γιατί είδα αίμα. Έφυγαν από το σπίτι οι δύο, ενώ οι άλλοι δύο μου είπαν να επιστρέψω στο σπίτι μου και με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αν αναφέρω σε κάποιον τα όσα είχαν κάνει».
Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ τα ρούχα της, όπως και το εσώρουχό της, δόθηκαν για ανάλυση DNA. Ο ένας από τους τέσσερις νεαρούς Ρομά έχει ποινικό παρελθόν, καθώς είναι σεσημασμένος για απλή σωματική βλάβη, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Το κορίτσι είναι σε σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί τον εφιάλτη του βιασμού με τη βοήθεια ειδικών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου