Breaking

Τρίτη 15 Ιουλίου 2025

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΝΕΚΡΗ Η 25ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ – ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΑΠΟ 40 ΜΕΤΡΑ! ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΟΥΡΛΙΑΖΕ Η ΦΥΣΗ!


faraggi-vikos

Η σορός της μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στα Ιωάννινα όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Δεν τα κατάφερε η νεαρή τουρίστρια από τις ΗΠΑ, η οποία έπεσε από ύψος 40 μέτρων ενώ έκανε πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου με την παρέα της.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση για τη διάσωση της 25χρονης, η οποία τελικά ανασύρθηκε σοβαρά τραματισμένη και χωρίς τις ασθήσεις της.

Στο σημείο επιχείρησαν, επίσης, συνολικά 13 πυροσβέστες από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, την 5η ΕΜΑΚ και την 5η ΕΜΟΔΕ.

Από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική ζητήθηκε ελικόπτερο για την μεταφορά της το οποίο ξεκίνησε στις 13.00 από την Ελευσίνα. Το ελικόπτερο, κατάφερε μετ’ εμποδίων, λόγω των ισχυρών ανμένων, να προσεγγίσει το σημείο και να παραλάβει την τραυματία, η οποία δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Γύρω στις 4 το απόγευμα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της άτυχης κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου