Breaking

Κυριακή 20 Ιουλίου 2025

Δεύτερο νεκρό δελφίνι στο Λουτράκι (φωτό)


korinthosTV
1 Min Read

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κλήθηκε σήμερα Κυριακή απόγευμα και κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των καλαθιών απορριμμάτων στην παραλία να συνδράμει σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό: την περισυλλογή και μεταφορά νεκρού δελφινιού που είχε ξεβραστεί στην παραλία κάτω από το παλιό κατάστημα Waves.Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδια περιοχή!!

Η Υπηρεσία αντέδρασε άμεσα, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Το δελφίνι μεταφέρθηκε με προσοχή στον συνεργαζόμενο κτηνίατρο για διερεύνηση.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παραμένει σε ετοιμότητα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καταγραφή και αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου