
Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι ορισμένες τροφές μπορούν να συμβάλουν στη μακροζωία και να μειώσουν τον κίνδυνο για πρόωρο θάνατο. Οι επιστήμονες εξηγούν ποια είναι αυτά τα τρόφιμα και γιατί αξίζει να τα εντάξετε στη διατροφή σας.
Κάλιο: 7 συμπτώματα που δείχνουν ότι είναι χαμηλό – Σε ποιες τροφές θα το βρείτε
Νέα μελέτη δείχνει ότι κάποιες τροφές μπορούν να μειώσουν έως και 24% τον κίνδυνο για πρόωρο θάνατο
Η διατροφή μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου. Σύμφωνα με μία μεγάλη επιστημονική ανασκόπηση που περιλαμβάνει δεδομένα από 1 κλινική δοκιμή και 152 παρατηρητικές μελέτες, διαιτητικά πρότυπα που χαρακτηρίζονται από αυξημένη κατανάλωση λαχανικών, φρούτων, οσπρίων, ξηρών καρπών, πλήρων δημητριακών, ακόρεστων φυτικών ελαίων, ψαριού και άπαχου κρέατος σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο θνησιμότητας από κάθε αίτιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου