Το Trophy–Τροφή, η μεγαλύτερη πρωτοβουλία για την ανάδειξη καινοτομίας στην αγροδιατροφή, έρχεται στην Κόρινθο!
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025
Επιμελητήριο Κορινθίας | Ώρα: 17:00 – 20:30
Το Trophy–Τροφή είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιείται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, με ιδρυτική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Από το 2019 έως σήμερα, έχει υποστηρίξει περισσότερες από 150 καινοτόμες ιδέες και startups στους τομείς της αγροτεχνολογίας, της τεχνολογίας τροφίμων και των agrologistics.
Το 8ο Meet-Up της φετινής χρονιάς, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας και με τη χορηγία της DS Smith, εστιάζει στη θεματική:
«Καινοτόμες Λύσεις για τη Μετάβαση σε μια Κυκλική Βιοοικονομία – Εξάλειψη των Πλαστικών Αποβλήτων στη Γεωργία και τις Συσκευασίες Τροφίμων»
Απευθύνεται σε:
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: Πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων
Case studies από τη βιομηχανία
Εργαστήριο Παραγωγής Ιδεών (Idea Lab)
Δικτύωση με ειδικούς και φορείς της καινοτομίας
Βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προεγγραφή.
Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε το μέλλον της αγροδιατροφής από κοντά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου