Mέλη της Al Qassam, της σκληροτράχηλης ταξιαρχίας της Χαμάς, εκτέλεσαν εν ψυχρώ, άνδρες που φέρονται να συνεργάστηκαν με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων που κράτησαν 2 χρόνια.
Εκπρόσωπος από το γραφείο Τύπου της Χαμάς, ανακοίνωσε την εκτέλεση «δεκάδων ανθρώπων, εγκληματιών και πληροφοριοδοτών των IDF», σύμφωνα με το Al Jazeera.
Δείτε βίντεο (ευαίσθητο περιεχόμενο):
Οι εκτελέσεις έγιναν στην πόλη της Γάζας.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και δύο μέρες, έχει ξεκινήσει ένα «κύμα» εκτελέσεων όσων φέρονται να έδιναν πληροφορίες στα στρατιωτικά σώματα των IDF ή της IAF.
Την ίδια ώρα, η Χαμάς σημειώνει πως οι εκτελέσεις στο πλαίσιο του το ανθρωποκυνηγητού που έχει εξαπολύσει για το πρώην κορυφαίο στέλεχός της, τον Γιάσερ Αμπού Σαμπάμπ, ο οποίος έχει τη βάση του στη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Γάζας, μια περιοχή που παραμένει υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.
Η Χαμάς κατηγόρησε τον Αμπού Σαμπάμπ και τους υποστηρικτές του ότι συνεργάζονται με το Ισραήλ.
Ο ίδιος αρνείται ότι λαμβάνει υποστήριξη από το Ισραήλ ή ότι έχει επαφές με τον ισραηλινό Στρατό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου