Breaking

Διαφήμιση


Έντυπη Έκδοση

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Το Ιράν χτύπησε το διυλιστήριο BAZAN στη Χάιφα του Ισραήλ – Εκεί παράγεται το 60% των καυσίμων της χώρας (βίντεο)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν χτύπησαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/3/2026) το διυλιστήριο BAZAN στη Χάιφα του Ισραήλ που είναι υπεύθυνο για το 60% των καυσίμων της χώρας.

Το Ιράν συνεχίζει την αντεπίθεση, με χτυπήματα σε στρατηγικές εγκαταστάσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρονται τραυματισμοί.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση αναφέρει ότι το διυλιστήριο πετρελαίου της Χάιφα αποτέλεσε στόχο ως αντίποινα για την επίθεση στο κοίτασμα φυσικού αερίου του Σάουθ Παρς.

Από πλευράς τους οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι απευθείας χτύπημα αλλά ήταν συντρίμια από κατάρριψη πυραύλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου