Σε 45 χρόνια κάθειρξη, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, γνωστός δικηγόρος των Αθηνώ, νγια τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό δύο ανήλικων αδερφών, ηλικίας 9 και 11 ετών, την εποχή που διαπράχθηκαν οι ασελγείς πράξεις.

Ο 64χρονος σήμερα δικηγόρος, που ονομάζεται Αρ.Κ., καταδικάστηκε επίσης για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη, εκείνη την εποχή αλλά και για παιδική πορνογραφία.

Ο εν λόγω δικηγόρος οδηγήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Τμήμα Μεταγωγών, όπου θα κρατηθεί μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

Κατά το παρελθόν, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος της ανήλικης τότε Αρετής Παληού, η οποία με την καταγγελία της άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» σε βάρος του, οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο 64χρονος Αρ. Κ. από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες του, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για πλεκτάνη με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τους ισχυρισμούς του, μετά από 25 συνεδριάσεις, ο δικηγόρος δεν έπεισε δικαστές και ενόρκους οι οποίοι τον καταδίκασαν ομόφωνα. Στο άκουσμα της απόφασης ο ίδιος ζήτησε από το δικαστήριο να του χορηγηθεί αναστολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Ο 64χρονος θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 13 Μαΐου για τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης της Αρετής Παληού, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.