Breaking


Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πακιστάν: Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε όχημα που μετέφερε Ιάπωνες υπηκόους στο Καράτσι

 

Επίθεση αυτοκτονίας στο Καράτσι: Και οι πέντε αλλοδαποί επέζησαν από την επίθεση. Ο βομβιστής αυτοκτονίας και δύο μαχητές σκοτώθηκαν από τα αντίποινα της αστυνομίας.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας στο Καράτσι του Πακιστάν την Παρασκευή, η οποία έπληξε όχημα στο οποίο επέβαιναν ξένοι υπήκοοι, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Geo News.

Και οι πέντε αλλοδαποί που επέβαιναν στο όχημα επέζησαν της επίθεσης, ανέφερε το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας και δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν σε πυρά αντιποίνων από την αστυνομία.

Τρομοκράτες που επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσουν τη δική τους αυστηρή μορφή ισλαμικής διακυβέρνησης έχουν εξαπολύσει μερικές από τις πιο αιματηρές επιθέσεις στο Πακιστάν τα τελευταία χρόνια, μερικές φορές με στόχο αλλοδαπούς, όπως Κινέζους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Οι επιζώντες Ιάπωνες έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος υπό αστυνομική επιτήρηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αμπράρ Χουσέιν Μπαλόχ. Δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης για την επίθεση από κάποια μαχητική ομάδα.

Η αστυνομία του Καράτσι επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας. Είπε ότι ένα άλλο όχημα υπέστη επίσης ζημιές από την έκρηξη, μετέδωσε το Geo News.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου