Breaking


Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του για το Σαββατοκύριακο

 

Το νυκτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε την ακύρωση των εμφανίσεων, λόγω μεταφοράς του τραγουδιστής στο νοσοκομείο

Την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Απριλίου, ανακοίνωσε το νυκτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μιας και ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση από για την ακύρωση των εμφανίσεων και το πρόβλημα υγείας του Νίκου Βέρτη έγινε με ανάρτηση στα social media, λίγο πριν τις 22:00, το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ακριβής κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή ούτε και οι λόγοι που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η πλήρης ανάρτηση για τον Νίκο Βέρτη:
“Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία”, αναφέρει το νυχτερινό κέντρο στην ανακοίνωσή του.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου