Σε όσους θεωρούν πως σκοπεύει να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές, απαντάει η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Η κα Καρυστιανού, όπως και ο κ. Παύλος Ασλανίδης, βρέθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου συγκλόνισαν με τις ομιλίες τους για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, ανάμεσά τους και τα παιδιά των ίδιων. Ομιλίες που από κάποιους θεωρήθηκαν ένα πάτημα για να ξεκινήσουν οι δύο γονείς πολιτική καριέρα…

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…», με αυτή την πρόταση ξεκινάει την ανάρτησή της στο Facebook η Μαρία Καρυστιανού. «Η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεσή μας”, δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα….», εξηγεί, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της κας Καρυστιανού:

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.

Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεσή μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα….

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας.

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες.

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει….

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης».