Breaking

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Τα εμβόλια κατέστρεψαν την κοινωνία, εξαπολύοντας ένα κύμα ανεπανόρθωτων ζημιών στη δημόσια υγεία

 

Τα εμβόλια κατέστρεψαν την κοινωνία, εξαπολύοντας ένα κύμα ανεπανόρθωτων ζημιών στη δημόσια υγεία

Σπάνια ακούμε γι’ αυτό λόγω του συστημικού εμπάργκο στην αληθινή πληροφόρηση σχετικά με τις ζημιές που προκαλούν, αλλά τα εμβόλια έχουν καταστρέψει τον κόσμο.

Ένας μεσοδυτικός γιατρός, ένας δημοφιλής λογαριασμός του Substack, διεξήγαγε μια εκτεταμένη ανασκόπηση της επιστήμης πίσω από τα εμβόλια που δεν βλέπει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι η άσχημη αλήθεια για τα εμβόλια παραμένει κρυφή προκειμένου να προστατευτεί “η επιχείρηση”, δηλαδή ο εμβολιαστικός βραχίονας της Big Pharma.

Το να ειπωθεί η άσχημη αλήθεια για τα εμβόλια “θα κατέστρεφε το πρόγραμμα εμβολίων”, γράφει ο γιατρός, γι’ αυτό και δεν λέγεται ποτέ. Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν προλαμβάνουν τις ασθένειες, αλλά αντίθετα προκαλούν περισσότερες από αυτές.

Ασθένειες που κάποτε θεωρούνταν ότι είχαν εξαλειφθεί έχουν επιστρέψει, αλλά όχι επειδή δεν εμβολιάζονται. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι τα εμβόλια επαναφέρουν αυτές τις αρχαίες ασθένειες, οι οποίες σήμερα ονομάζονται “μυστήριο”.

Πάρτε για παράδειγμα το εμβόλιο της ευλογιάς. Εισήχθη το 1798, το εμβόλιο κατά της ευλογιάς παρατηρήθηκε συχνά να προκαλεί κρούσματα ευλογιάς αντί να τις προλαμβάνει, αλλά αυτή η άσχημη αλήθεια κρύφτηκε κάτω από το χαλί.

Αν η σύγχρονη ιατρική ήταν μια έντιμη επιστήμη, το εμβόλιο της ευλογιάς θα είχε αποσυρθεί από την αγορά και θα είχε μπει στον σκουπιδοτενεκέ των χειρότερων επιστημονικών λαθών του κόσμου. Αντ’ αυτού, το εμβόλιο της ευλογιάς έθεσε τις βάσεις για τη μετέπειτα κυκλοφορία πλήθους νέων εμβολίων, τα οποία όλα κάνουν το ίδιο πράγμα.

“Έχοντας εξετάσει εκτενώς το θέμα, είμαι της γνώμης ότι το εμβόλιο της ευλογιάς αναδιαμόρφωσε την πορεία της υγείας της ανθρωπότητας και εγκαινίασε την εποχή των χρόνιων ασθενειών”, γράφει ο γιατρός.

Παραλείψτε όλα τα εμβόλια

Τα εμβόλια που θα ακολουθούσαν την ευλογιά απελευθέρωσαν άλλα νέα προβλήματα υγείας, συχνά λόγω προβλημάτων ποιοτικού ελέγχου. Εκτός από την εγγενή τοξικότητά τους, τα νέα εμβόλια θα κυκλοφορούσαν με ολοένα και ταχύτερο ρυθμό και όλες οι νέες εταιρείες που προσπαθούσαν να επωφεληθούν από τη βιασύνη των εμβολίων να κόψουν τις γωνίες για να εξοικονομήσουν χρήματα.

“Εξαιτίας αυτού, εμφανίστηκε μια ποικιλία νέων και σοβαρών ιατρικών καταστάσεων, πολλές από τις οποίες θεωρήθηκε ότι οφείλονται σε εγκεφαλική φλεγμονή (εγκεφαλίτιδα) ή εγκεφαλική βλάβη (εγκεφαλοπάθεια) και παρατηρήθηκε ότι εμφανίζονταν σε συνδυασμό με βλάβη των κρανιακών νεύρων”, εξηγεί ο γιατρός.

“Οι περισσότερες από αυτές τις παθήσεις με τη σειρά τους αντανακλούσαν τις μυριάδες βλάβες που βλέπουμε τώρα πάρα πολύ από τους σύγχρονους εμβολιασμούς”.

Πίσω στη δεκαετία του 1980, ήταν σπάνιο τα παιδιά να εμφανίζουν συμπτώματα αυτισμού ή άλλα νευρολογικά προβλήματα. Σήμερα, ο αυτισμός είναι συχνός, όπως και πολλές άλλες χρόνιες ασθένειες που πριν από την έλευση των εμβολίων ήταν σπάνιες, αν όχι ανύπαρκτες.

Η πραγματική επιστήμη υποστηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς, παρεμπιπτόντως, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της παραμένει κρυφό, ενώ η ψεύτικη επιστήμη που προωθεί τα εμβόλια έρχεται συνεχώς στο προσκήνιο του ειδησεογραφικού κύκλου.

“Πολυάριθμες κλινικές δοκιμές μεμονωμένων εμβολίων (π.χ. το εμβόλιο κατά του ιού HPV) δείχνουν ότι τα εμβόλια προκαλούν πολλές από τις ίδιες διαταραχές (π.χ. μια πληθώρα αυτοάνοσων παθήσεων) που έχουν αυξηθεί παράλληλα με τον αριθμό των δόσεων του εμβολίου που λαμβάνει κανείς (π.χ. η δεύτερη ένεση είναι σχεδόν πάντα πιο πιθανό να προκαλέσει σοβαρή αντίδραση από την πρώτη)”, γράφει ακόμη ο γιατρός.

“Αυτό με τη σειρά του υποδηλώνει ότι η λήψη μεγάλου αριθμού εμβολίων (προς το παρόν το συνεχώς αυξανόμενο πρόγραμμα του CDC δίνει στα παιδιά 90 πριν γίνουν 18 ετών) τα θέτει σε κίνδυνο για την ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών”.

Αν και έχουν διεξαχθεί πολλές τέτοιες μελέτες με την πάροδο των ετών, οι έρευνες που αναδεικνύουν όλα αυτά συνήθως δεν δημοσιεύονται σε κανένα από τα ιατρικά περιοδικά στα οποία προσβλέπει το σύγχρονο ιατρικό επάγγελμα για να καθοδηγηθεί. Ως εκ τούτου, η κομπίνα των εμβολίων συνεχίζεται, φαινομενικά χωρίς τέλος.

naturalnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου