Η γυναίκα επίσης αθλήτρια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία και η αστυνομία άρχισε να τον αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η 26χρονη διέμενε σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και όπως λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στο Mega είναι μια ήσυχη κοπέλα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Η καταγγέλλουσα επίσης Αμερικανίδα υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Η αστυνομία αναζήτησε τον παίκτη και στον αγώνα που είχε η ομάδα του την Παρασκευή που πέρασε, αλλά δεν τον εντόπισε αφού εκείνος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

«Βροχή» οι καταγγελίες

Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega mόνο το Σάββατο έγιναν 129 κλήσεις στο 100 και καταγράφηκαν 90 περιστατικά σε όλη την επικράτεια, με τις αστυνομικές αρχές να περνούν χειροπέδες σε 45 άτομα, ενώ τέσσερα θύματα οδηγήθηκαν σε δομές φιλοξενίας.

Σε όλη τη χώρα έχουν εξασφαλιστεί με μέριμνα των αρχών ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενηθούν γυναίκες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και μέλη των οικογενειών τους, όπως τα ανήλικα παιδιά τους όταν χρειάζονται προστασία.