Breaking

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Fauci είπε ψέματα ενόρκως, ισχυριζόμενος ότι μόλις και μετά βίας γνώριζε τον κορυφαίο επιστήμονα για τον κοροναϊό Ralph Baric

 

Νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι ο Tony Fauci είπε ψέματα ενόρκως, ισχυριζόμενος ότι μόλις και μετά βίας γνώριζε τον κορυφαίο επιστήμονα για τον κοροναϊό Ralph Baric

Ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν βίντεο – δείτε το παρακάτω – αποδεικνύει ότι ο διαβόητος Tony Fauci είπε ψέματα ενόρκως όταν αρνήθηκε ότι γνώριζε προηγουμένως τους Ralph Baric και Peter Daszak, δύο από τα κορυφαία σκυλιά που εμπλέκονται στην απελευθέρωση της “πανδημίας” του κοροναϊού της Wuhan (COVID-19).

Το βίντεο που ακολουθεί από τον ιστότοπο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) δείχνει τον Baric να λέει σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο στις 24 Ιουνίου 2013 για την υποτιθέμενη απειλή του Αναπνευστικού Συνδρόμου Μέσης Ανατολής (MERS) και άλλων μεταλλαγμένων νέων κορονοϊών κατά τα χρόνια που προηγήθηκαν της “πανδημίας”.

Αποδεικνύεται ότι ο Fauci οργάνωσε αυτό το συνέδριο στο οποίο μίλησε ο Baric, αποδεικνύοντας ότι ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο όταν προσπάθησε να το παίξει χαζός και να κάνει σαν να μην γνώριζε ποτέ τον Baric πριν από τα τέλη του 2019, όταν εξαπολύθηκε το COVID.

Ο ίδιος ο Fauci φαίνεται στο παραπάνω βίντεο να μιλάει και να παρουσιάζει τον Baric και τους άλλους. Ο σκοπός της εκδήλωσης, σύμφωνα με τον Fauci, ήταν να γίνει καταιγισμός ιδεών σχετικά με το πώς θα αντιμετωπιστεί μια μελλοντική πανδημία, η οποία γνωρίζουμε τώρα ότι θα συμβεί περίπου έξι χρόνια μετά το συνέδριο.

Οι μύθοι του Fauci

Ο Fauci είπε επίσης ψέματα ότι γνώριζε τον Peter Daszak, τον Βρετανό ζωολόγο που ήταν επικεφαλής της αμφιλεγόμενης EcoHealth Alliance, η οποία γνωρίζουμε ότι έπαιξε εξέχοντα ρόλο στην εξαπόλυση του COVID στον κόσμο.

Τόσο ο Baric όσο και ο Daszak συνεργάστηκαν με επιστήμονες στην Κίνα, και κυρίως στη Wuhan, για την ανάπτυξη του SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας παράνομη έρευνα για την απόκτηση λειτουργικότητας. Στην ουσία, διέλυσαν τους φυσικούς κορονοϊούς και τους συναρμολόγησαν τεχνητά, δημιουργώντας έναν μεταλλαγμένο ιό-τέρας (ή έτσι μας λένε).

Στην κατάθεσή του το 2022, ο Fauci εξέφρασε “αμφιβολίες” για το αν γνώρισε ποτέ τον Barci, έναν μικροβιολόγο από τη Βόρεια Καρολίνα. Ο Fauci είπε περίπου το ίδιο και για τον Daszak, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν καν “γνωστός” του.

Τώρα που βρέθηκε το παραπάνω βίντεο και δόθηκε στη δημοσιότητα για να το δει ο κόσμος, το κεφάλι του Fauci είναι και πάλι στο μπλοκ της κοπής – ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι. Ο Fauci όχι μόνο διασταυρώθηκε με τον Daszak το 2013, αλλά οι αναφορές αναφέρουν ότι τον συνάντησε ξανά στις αρχές του 2014 σε ένα ακόμη συνέδριο ομιλίας.

Ο Daszak διοργάνωσε το δεύτερο συνέδριο στο οποίο είχε προσκληθεί να μιλήσει ο Fauci. Βοήθησε επίσης να το συντονίσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Fauci να μην γνώριζε ποιος ήταν ο Daszak πριν από την “πανδημία” του COVID.

Ο Baric διαδραμάτισε ακόμη πιο ουσιαστικό ρόλο στη ζωή του Fauci. Στη συνάντηση του Ιουλίου του 2013, στην οποία συμμετείχε ο Baric, ο Fauci μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να παραμείνει ενήμερος για όλες τις νέες πιθανές ιικές απειλές, προκειμένου να συνεχίσει να εισρέει χρηματοδότηση στον ομοσπονδιακό ερευνητικό προϋπολογισμό του.

“Τώρα έχουμε μια νέα [ασθένεια] να βάλουμε στο χάρτη για τους φίλους μας [στο Κογκρέσο] που μας υποστηρίζουν σε αυτούς τους μάλλον περιορισμένους καιρούς”, είπε ο Fauci στην εναρκτήρια ομιλία του, προχωρώντας στη συνέχεια να δείξει στους επιστήμονες στην αίθουσα έναν πραγματικό χάρτη για το πώς θα μπορούσε να εξαπλωθεί.

Αφού ολοκλήρωσε την εναρκτήρια ομιλία του, ο Fauci κάθισε μόνος του στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την ομιλία του Baric σχετικά με την υποτιθέμενη απειλή των αναδυόμενων νέων κορονοϊών. Ο Baric κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης της ημέρας, όπως αποδείχθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήξερε ποιος ήταν ο Baric εκείνη τη στιγμή.

“Δεν είναι περίεργο ότι επτά χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, καθώς το Covid εξερράγη από την Κίνα, ο Fauci θα ξόδευε τον εξαιρετικά πολύτιμο χρόνο του φέρνοντας τον Baric στα γραφεία του για μια άλλη ιδιωτική συνάντηση για να συζητήσει τη νέα επιδημία – και την πιθανή προέλευσή της”, γράφει ο Alex Berenson στο Substack του για την κατάσταση.
“Κάτω από όρκο, ο Fauci ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα ούτε γι’ αυτή τη συνάντηση, αν και είχε λάβει χώρα μόλις δύο χρόνια πριν”.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου