Λάτρης της «μεγάλης ζωής» φαίνεται πως ήταν η αστυνομικός της Μυκόνου που συνελήφθη επειδή έκλεψε αλυσίδα κρατούμενης από την Συρία.

Η 31χρονη υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, «πιάστηκε» από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της μέσα στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας από τη Συρία, η οποία είχε συλληφθεί καθώς ήταν παράνομα στη χώρα μας.

Όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι της έλειπε μια χρυσή αλυσίδα και αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Η αστυνομικός που έκλεψε αλυσίδα κρατούμενης

Ταζουάζ ένα όπλο είχε η 31χρονη υπαρχιφύλακας

Η αστυνομικός της Μυκόνου δημοσίευσε συχνά φωτογραφίες από την «μεγάλη ζωή» που έκανε στο «νησί των ανέμων»

Έπειτα από καταθέσεις, αλλά και την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, η υπαρχιφύλακας, εντοπίστηκε να έχει βάλει το χέρι της στην τσάντα της κρατούμενης.

Ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και πήγε στις σχολές της Αστυνομίας στην Αθήνα όπου βρήκε την 31χρονη να παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκπαίδευσης για την ενδοοικογενειακή βία.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την τσάντα της βρήκαν και την αλυσίδα της κρατούμενης. Έβαλαν στο πλοίο της γραμμής την υπαρχιφύλακα και έφτασε στο νησί της Μυκόνου για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Σύρου.