Σοκάρει η περιγραφή της 22χρονης Παναγιώτας από την Άμφισσα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της. Το περιστατικό είχε γνωστοποιήσει η ίδια αναρτώντας βίντεο στα social media στο οποίο φαίνεται το πρόσωπό της μέσα στα αίματα. Όπως ανέφερε μιλώντας στο Mega, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια ο άντρας της επιτέθηκε, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο.

«Ήρθαμε σπίτι, άρχισε να μου βάζει τις φωνές και να μου επιτίθεται. Μέσα στο αμάξι του η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, δεν σήκωσα χέρι καθόλου. Άρχισε να με απειλεί και να μου λέει “θα σε βρει ο πατέρας σου πετάμενη μέσα σε κάδο”. Ξαφνικά μου έσκασε μπουνιά στη μύτη, αιμόφυρτη εγώ πήρα κατευθείαν την Αστυνομία», είπε η 22χρονη.

Ο σύζυγος μετέφερε την 22χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε η 22χρονη, έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

 

 Την είχε χτυπήσει ακόμα και όταν ήταν έγκυος

«Κάθε μέρα στο σπίτι δεν ασχολιόταν με το παιδί, με έσπρωχνε, με έβριζε πάνω από το παιδί. Με είχε χτυπήσει όταν ήμουν λεχώνα δυόμιση εβδομάδων και με είχε χαστουκίσει όταν ήμουν έγκυος. Όταν έγινε το σκηνικό η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου ήταν το παιδί μου».

Η 22χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.

«Η Αστυνομία αντέδρασε άμεσα, με ενημέρωσε για το Panic Button και τα Safe House. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα μπορούσε να είμαι νεκρή και το παιδί μου να ήταν στους πέντε δρόμους», είπε η 22χρονη.