Breaking


Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Μάικλ Μόσλεϊ: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – Τι έδειξε

 


Διαβάζεται σε 2'Μάικλ Μόσλεϊ: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – Τι έδειξε
Jeff Overs/BBC via AP

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε 


Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε

νεκρός στην Αγία Μαρίνα Σύμης. Οι πρώτες πληροφορίες.

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊπου βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στην Σύμη, μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Ο ιατροδικαστής δεν εντοπίζει καμιά κάκωση ούτε σε όργανο ούτε στο σώμα. Γενικότερα δεν είναι χτυπημένος και έτσι αποκλείει οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια ή πτώση.

Ως πιθανή ώρα θανάτου καταλήγει περίπου στις τέσσερις το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισής του, ουσιαστικά όταν κατάφερε και έφτασε εκεί σε συνθήκες απόλυτου καύσωνα.

Από τον τρόπο που βρέθηκε, θεωρεί ότι ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε και ξάπλωσε. Λογικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε κάτω, όπως καταλήγει ο ιατροδικαστής και άρα από τα συνοδά στοιχεία οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα των παθολογικών αιτιών θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι την σορό του άτυχου άντρα εντόπισε ο δήμαρχος του νησιού που επέβαινε σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους.

Εντόπισαν την σορό από το ρολόι που γυάλιζε στον ήλιο και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές που μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν και επισήμως ότι επρόκειτο για τον αγνοούμενο, κάτι που όντως διαπίστωσαν από τα ρούχα του και το ρολόι του.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταφθάνουν στη Σύμη από την Βρετανία και άλλα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC. Λίγα λουλούδια αναμένεται να καταθέσει σήμερα η οικογένεια του άτυχου γιατρού στο σημείο που εντοπίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου