Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι μίλησε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν για τις κατηγορίες για παρενόχληση, αλλά και για τα τεράστια χρέη που του άφησαν οι δίκες και τον αναγκάζουν να πουλήσει ακίνητα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης  ξέσπασε  σε κλάματα καθώς αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης και το σπίτι του στη Βαλτιμόρη βγαίνει σε πλειστηριασμό, καθώς δεν μπορεί πλέον να πληρώνει τους λογαριασμούς. Σε ερώτηση για το πού μένει τώρα, λέει: «Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ότι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πού θα μείνω τώρα, αλλά είμαι στη Βαλτιμόρη από τότε που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του House of Cards εκεί».

Το 2021 είχε διαταχθεί να πληρώσει σχεδόν 31.000.000 δολάρια στο στούντιο που δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά του Netflix, House of Cards.

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κηρύξει πτώχευση, αλλά …«Υπήρξαν μερικές φορές που σκέφτηκα ότι θα καταθέσω αίτηση, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα», ανέφερε ο ηθοποιός. Όταν τον ρώτησε ο Μόργκαν πόσα χρήματα του έχουν απομείνει, ο Σπέισι δεν απάντησε ευθέως. Στην αρχή είπε ότι δεν του έχει μείνει τίποτα, μετά ότι ακόμη χρωστάει πολλά για να διευκρινίσει ότι είναι «πολλά εκατομμύρια».

Ο Κέβιν Σπέισι έχει αποφύγει δύο φορές τη χρεοκοπία από τότε που απομακρύνθηκε από το Χόλυγουντ, μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του διπλού νικητή των Όσκαρ για σεξουαλική παρενόχληση, το 2017. Τον Ιούλιο του περασμένου έτους ο Κέβιν Σπέισι βρέθηκε αντιμέτωπος με δίκη στο Southwark Crown Court για εννέα κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τέσσερις άνδρες. Ο ηθοποιός αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς τους και οι ένορκοι τον απάλλαξαν από όλες τις κατηγορίες.

Για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ανέφερε χαρακτηριστικά στον Πιρς Μόργκαν ότι τα προηγούμενα χρόνια «άπλωνε πολύ τα χέρια του», λέγοντας πως άγγιζε κάποιον σεξουαλικά χωρίς να γνωρίζει ότι «ο άλλος δεν ήθελε». Ωστόσο, σε ερώτηση αν η συμπεριφορά του ήταν εγκληματική ο ίδιος απάντησε ότι «ήταν ευγενικός με τους ανθρώπους».

Συγκεκριμένα, ο Μόργκαν τον ρώτησε: «Θα έλεγες ότι όλα αυτά ήταν συναινετικά ή ήταν μια προσπάθεια αποπλάνησης; Αν σε απωθήσουν τότε εξ ορισμού γίνεται μάλλον μη συναινετικό».

Με τον Σπέισι να απαντά: «Θα πρέπει να ενημερώσουν ότι δεν θέλουν, για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι συναινετικό και να σταματήσει».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης: