Νέο μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού απέστειλε ο Απόστολος Λύτρας, στο οποίο κάνει λόγο για τεράστια ανθρωποφαγία προς τον ίδιο,  προς τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου αλλά και προς τα τρία του παιδιά.

Αναφέρει δε ακόμη ότι η σύζυγός του δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τις οφειλές του που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσει, ενώ υποστηρίζει ότι ουδέποτε η Σοφία Πολυζωγοπούλου αρνήθηκε να του παραδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο του ανήκει γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω και τηλεφωνικά.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ’ επέκταση στα τρία μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά  – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».