Breaking


Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Τεντόγλου: «Είχα δίπλα μου Πεντρόσο, Κονσταντίνοβα, Εμιγιάν, πώς να μην πηδήξω καλά;» (vid)

 

Στις τεράστιες μορφές του στίβου που τον παρακολούθησαν από κοντά στάθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά πρωταθλητής Ευρώπης, ρωτώντας ρητορικά «πώς να μην πηδήξω καλά με αυτούς δίπλα μου;»
Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε ακόμη μία φορά πρωταθλητής Ευρώπης και έφτασε τα 10 χρυσά μετάλλια. Ο Έλληνας άλτης κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων με άλμα 8.65μ., με τον ίδιο να τονίζει πως τα έδωσε όλα στον τελικό.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής Ευρώπης ρωτήθηκε για τις τεράστιες μορφές του στίβου που παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό με τον ίδιο ν' απαντάει «είχα δίπλα Πεντρόσο, Κονσταντίνοβα, Εμιγιάν, πώς να μην πηδήξω καλά;».

Οι δηλώσεις Τεντόγλου

«Είμαι χάλια είμαι πολύ κουρασμένος. Τα έδωσα όλα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. «Κατάρα» που έκανα δύο φορές 8.65μ.

Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Βοήθησε πολύ το κλίμα. Βέβαια, είμαι καλύτερος στα σκληρά στάδια. Ίσως να μπορούσα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Έκανα ένα πολύ καλό αγώνα και οι αντίπαλοί μου επίσης. Πέρα από την πλάκα πολύ καλός ο Ιταλός.

Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Απίστευτη ποιότητα. Το είχα πει και από τον προκριματικό. Είμαστε όλοι... κτήνη. Και τ' άλλα παιδιά είναι εξίσου καλοί. Ο Τσέχος, νομίζω είναι του 2006 και έκανε οκτώ μέτρα, ο Πορτογάλος έκανε τρία άκυρα αλλά είναι καλός. Φανταστική 12άδα. Μπράβο σε όλους!»

Για τις μεγάλες μορφές του στίβου που παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό;

«Ήταν η Στέφκα (Κονσταντίνοβα), δίπλα ο Πεντρόσο και λίγο πιο μακριά ο Εμιγιάν. Πώς να μην πηδήξουμε καλά;».

Για το αν είναι κοντά το ρεκόρ του Εμιγιάν (8.86μ.):

«To 8.86 είναι μακριά. Το πλησίασα όμως. Έκανα πέντε εκατοστά ρεκόρ. Πρέπει να πάω για 9.00μ. για να φτάσω το ρεκόρ του Εμιγιάν. Είμαι χαρούμενος που βελτιώθηκα και έκανα καλό αγώνα».

@Photo credits: eurokinissi



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου