Η ηθοποιός βρίσκεται μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Ιθάκη για διακοπές
Στιγμές χαλάρωσης βιώνει η Κατερίνα Γερονικολού, όπως φαίνεται και στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και χαλαρώνει στην Ιθάκη, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο κι έκανε μια απόδραση στο νησί, με ένα γιοτ.
Στη νέα ανάρτηση που έκανε, η Κατερίνα Γερονικολού εμφανίζεται να «προσπαθεί να στεγνώσει τα μαλλιά της», όπως λέει, χορεύοντας πάνω στο γιοτ, με φόντο τα καταγάλανα νερά.
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram:
Άλλωστε, η ηθοποιός συχνά, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας έτσι μια γεύση στους θαυμαστές της από τις διακοπές τους.
«Ο καλύτερος τρόπος να στεγνώνεις τα μαλλιά σου», έγραψε στο κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου