Breaking


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Γιαννακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός θα έρθει να προκαλέσει, να έχουμε κόσμια συμπεριφορά"

 

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι θεωρεί ότι στον αποψινό (5/6) τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR περιμένει απόψε (5/6) τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με post του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram να αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε στο ΟΑΚΑ να προκαλέσουν.

Παράλληλα, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να έχουν κόσμια συμπεριφορά.

Αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανέφερε"Ξεκινάνε οι τελικοί σήμερα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει να προκαλέσει. Θα προσπαθήσει να μας εξαγριώσει, ώστε να αντιδράσουμε και να έχουμε καμία κεκλεισμένων μπας και έχουν τίποτα ελπίδες.

Θα παρακαλέσω όπως όλη την χρονιά ήμασταν κύριοι από τον τελευταίο οπαδό, πάνω πάνω πάνω, μέχρι αυτούς, που κάθονται στο court seats, δίπλα στο παρκέ, έτσι και τώρα να έχουμε κόσμια συμπεριφορά, αυτή που αρμόζει στον πρωταθλητή Ευρώπης. Καλούς τελικούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου