Breaking


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Φενέρμπαχτσε: Αποκαλύφθηκε το τεράστιο νούμερο των απολαβών του Μουρίνιο


Portuguese soccer coach Jose Mourinho poses for the media with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo)
© 2024 AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον μισθό του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αγγίζει ένα πολύ μεγάλο νούμερο.

Η Φενερμπαχτσε μπόρεσε εν τέλει να φέρει στην Τουρκία τον Ζοσέ Μουρίνιο και ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αναφέροντας μεταξύ άλλων και τον μισθό του Πορτογάλου τεχνικού.

"Ο Μουρίνιο εντυπωσιάστηκε από τα όνειρά μας. Δώσαμε σε αυτόν και σε όλη την ομάδα του 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως".

Αυτομάτως, το εντυπωσιακό αυτό νούμερο τον τοποθετεί αρκετά ψηλά στην λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές της Ευρώπης και όχι μόνο.

Παρόλο που δεν είναι είναι δυνατό να μαθευτούν με ακρίβεια οι μισθοί των κορυφαίων τεχνικών, εκτιμάται πως ο Πορτογάλος κατατάσσεται στην 5η θέση. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, οποίος αμείβεται με 35 εκατομμύρια ετησίως από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα με 24-25 εκατομμύρια.

Να σημειωθεί επίσης πως η Άρσεναλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μικέλ Αρτέτα προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιό του. Εφόσον προκύψει συμφωνία, αυτό θα μπορεί δυνητικά να προβλέπει επίσης απολαβές ύψους 25 εκατομμυρίων, ενώ μετά από τον Αρτέτα θα βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ της Αλ Ετιφάκ, ο οποίος αγγίζει τα 20 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου