Breaking


Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ο βασιλιάς επέστρεψε

Live η διαδρομή των πρωταθλητών Ευρώπης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο ΟΑΚΑ με το ανοικτό πούλμαν

Παναθηναϊκός

Κάμερα – ρεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης, Νίκος Μητρούσιας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το 7ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και το μεγάλο πάρτι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ βρίσκεται σε εξέλιξη. H αποστολή των «πράσινων» πρωταθλητών Ευρώπης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο μετά τις 14:00 και η «Ζούγκλα» βρίσκεται στο πάρτι του επτάστερου και μεταδίδει σε ζωντανή μετάδοση τους πανηγυρισμούς και την διαδρομή μέχρι το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «πράσινοι», που αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (27/5) από το Βερολίνο βγήκαν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας στις 15:00, όπου ήδη βρίσκονταν χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι των «τριφυλλιού» τραγουδούσαν ασταμάτητα συνθήματα, ενώ… πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά είχαν ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, και ο Κώστας Σλούκας.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με ανοιχτό καταπράσινο λεωφορείο με την επιγραφή «King is back» ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο και θα καταλήξουν στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, όπου και εκεί περιμένουν περισσότεροι οπαδοί. Όταν το λεωφορείο ξεκίνησε, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» επευφήμησαν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης και ακολούθησαν την πορεία με ασταμάτητα κορναρίσματα.

Δείτε βίντεο μέσω του λογαριασμού του Κώστα Αντετοκούνμπο στο instagram:

 

 

 

   

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου