Ο Όμιλος κάνει λόγο για παραπληροφόρηση και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση:

«Επειδή ακούγονται ασύστολα ψεύδη για δήθεν ύποπτες ενέργειες και κινήσεις της εταιρείας μας, σχετικά με αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε περίπτωση πυρκαγιάς μια μέρα μετά τα γνωστά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σίτιση των μαθητών, έχουμε να δηλώσουμε ότι κατηγορηματικά διαψεύδουμε το ανωτέρω γεγονός.

Η εταιρεία μας τήρησε πλήρως τους κανόνες της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ουδέποτε επιχείρησε αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε κάποια ύποπτη περίοδο ή φάση. Όλα τα έγγραφά μας που σχετίζονται με την ασφαλιστική μας σύμβαση και με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν είναι στη διάθεση των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών και απευθύνουμε ύστατη έκκληση να πάψει πλέον η παραπληροφόρηση, η σπίλωση και η κατασυκοφάντησή μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι για τους συκοφάντες μας και για τους δολοφόνους των χαρακτήρων, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, καθώς και στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, μην ανεχόμενοι άλλο τη βαναυσότητα και τη φαυλότητα των επιθέσεων εις βάρος μας, οι οποίες ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα Ως εδώ και μη παρέκει!! Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι σεβόμαστε τη νομιμότητα και τους κανόνες που επιτάσσει το Συνταγματικό Κράτος Δικαίου και απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό από όλους απέναντί μας».

Βίντεο ντοκουμέντο με το εργοστάσιο τροφίμων να τυλίγεται στις φλόγες

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Mega, το εργοστάσιο τροφίμων στη Λαμία έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Τα φορτηγά, που είναι παρκαρισμένα στην πρόσοψη του κτιρίου, έχουν «λαμπαδιάσει» και αυτά. Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε σε ένα από αυτά.

Το βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει με το κινητό του συνεργάτης της εταιρείας, που βρέθηκε τυχαία στο σημείο.

Από το βίντεο-ντοκουμέντο, που έχει στην κατοχή της η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, φαίνεται η «ύποπτη», όπως χαρακτηρίζεται, εξάπλωση της φωτιάς.