Breaking


Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Μυστήριο με τον 12χρονο “Ιησού από τη Ναζαρέτ” – Η άγνωστη ταυτότητα και τα μοναδικά ίχνη του

 

Διαβάζεται σε 4'
Ο 12χρονος που έπαιξε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ
Ο 12χρονος που έπαιξε τον Ιησού από τη Ναζαρέτ Youtube/Printscreen

Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον 12χρονο Χριστό στην τηλεταινία “Ιησού από τη Ναζαρέτ”. Οι πληροφορίες που έχουμε.

Η θρησκευτική τηλεταινία “Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” σε σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραγωγές σχετικά με τα Πάθη του Χριστού και οι τηλεθεατές την παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον, κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας.

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή έρχεται και φέτος στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, κάνοντας πρεμιέρα απόψε. Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Πέμπτη έως το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00, θα προβάλλεται το διαχρονικό αριστούργημα, που αγαπήθηκε από το κοινό, όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της.

Το μυστήριο με τον 12χρονο “Ιησού από τη Ναζαρέτ”

Για τους περισσότερους ηθοποιούς από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για τη μετέπειτα καριέρα τους στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ωστόσο, για έναν συγκεκριμένο ηθοποιό, τον Lorenzo Monet, όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν μπορεί να βρει τίποτα για τη ζωή και την καριέρα του. Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Ιησού σε ηλικία 12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου