Zougla Newsroom

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, φέρνει στην επιφάνεια η «Ζούγκλα», καθώς ένας πατέρας, ο Χρήστος Κοζίδης, καταγγέλλει την κατ’ εξακολούθηση άσκηση σωματικής κακοποίησης του 2,5 ετών γιου του, από τον πρώην πεθερό του και παππού του αγοριού, στο σπίτι που φιλοξενείται η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού από τον πατέρα της, στην Λευκάδα.

Ο καταγγέλλων, μάλιστα, που διαμένει στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να προστατεύσει το παιδί του, έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα περίπου χρόνο δικαστικό αγώνα, στρεφόμενος κατά του πρώην πεθερού του αλλά και της πρώην συζύγου του, στέλνοντας μάλιστα τον πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα, στην αρμόδια εισαγγελέα Λευκάδας.

Στα στοιχεία αυτά, περιλαμβάνονται αρκετές φωτογραφίες του χτυπημένου παιδιού – από τον παππού του όπως υποστηρίζει ο κ. Κοζίδης – τα δεκάδες μηνύματα μέσω κινητού που έχει ανταλλάξει η πρώην σύζυγος του με μια στενή φίλη της, στα οποία της περιγράφει την βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της προς το παιδί, αλλά και προς την ίδια όταν ήταν ανήλικη.

Στα μηνύματα αυτά, μάλιστα, τα οποία η μητέρα του ανήλικου αντάλλασε με τη φίλη της, αναφέρει ότι ο πατέρας της είναι άρρωστος υποφέροντας από μανιοκατάθλιψη και λάμβανε επί τούτου στο παρελθόν φαρμακευτική αγωγή. Ακόμη ότι η ίδια και η μητέρα της είχαν βιώσει πολλές φορές ανάλογες βίαιες συμπεριφορές και συστηματική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Παράλληλα ο κ. Κοζίδης, βλέποντας ότι η εισαγγελέας Λευκάδος, κωλυσιεργεί στην άσκηση δίωξης, για όσα της έχει καταγγείλει, παρότι παρενέβη επ’ αυτού και το υπουργείο Δικαιοσύνης, υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Επίσης γνωστοποίησε όλα τα παραπάνω, στην αντιεισαγγελέα Αγρινίου την οποία επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ζητώντας της να «τρέξει» την υπόθεση.

Ακούστε την καταγγελία του Χρήστου Κοζίδη

Ακολούθως παρουσιάζονται ορισμένες φωτογραφίες του χτυπημένου παιδιού του, τις οποίες προσκόμισε ο καταγγέλλων στην εισαγγελέα Λευκάδας, προκειμένου να στηρίξει το αίτημά του.

 

Ακολουθούν ορισμένα από τα μηνύματα που αντάλλασαν με τα κινητά τους τηλέφωνα, η μητέρα του αγοριού και πρώην σύζυγος του καταγγέλλοντα, με την φίλη της στην οποία περιγράφει όσα συμβαίνουν με την κακοποίηση του παιδιού της από τον παππού του αλλά και όσα βίωσε η ίδια από τον πατέρα της σε νεαρή ηλικία. (Σε φόντο μόβ και μπλέ τα μηνύματα της μητέρας και κόρης που αφορο΄τυν στην κακοποίηση της ίδιας και του παιδιού της, από τον πατέρα της).

Τα συγκεκριμένα μηνύματα που παρατίθενται, μαζί με αρκετά ακόμη, τα κατέθεσε ο πατέρας του παιδιού στην εισαγγελέα Λευκάδας ζητώντας την άσκηση δίωξης, εναντίον του πρώην πεθερού του.

 

 

 

 

Ορισμένα από τα έγγραφα που απεικονίζουν τις καταγγελίες που έχει κάνει ο Χρήστος Κοζίδης, προς την Εισαγγελέα Λευκάδας, η μήνυση- έγκληση που κατέθεσε εναντίον της, αλλά και η συνολική αλληλογραφία με όσα αιτείται ο καταγγέλλων από τις εισαγγελικές Αρχές, όπως επίσης και τα mail που έχει αποστείλει.