Ζωντανό είχε γεννηθεί το μωρό στη Βραυρώνα, ο πατέρας του οποίου καταγράφηκε σε βίντεο να το πετάει στα σκουπίδια μέσα σε μια σακούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, το μωρό στη Βραυρώνα γεννήθηκε ζωντανό, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της μητέρας ότι ήταν νεκρό.

Ο πατέρας, με τη σειρά του, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε καν ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το μωρό. Στην απολογία του αύριο, Τρίτη 14 Μαΐου, στην ανακρίτρια θα αποσαφηνίσει ποια από τις εκδοχές ισχύει.

Όλη η κατάθεση του πατέρα που πέταξε το νεκρό μωρό στη Βραυρώνα

Όσα ανέφερε, στην πρώτη του κατάθεση, στους αστυνομικούς ο πατέρας που πέταξε το νεκρό μωρό στα σκουπίδια, εξασφάλισε η «Ζούγκλα». Ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα, συνελήφθη την Παρασκευή 10/5 μετά από βίντεο ασφαλείας που τον έχει καταγράψει να κρατά στο αριστερό του χέρι δύο σακούλες – στη μία εκ των οποίων βρίσκεται το νεκρό βρέφος – και να τις πετάει σε έναν κάδο σκουπιδιών.

«Θα σας πω με λεπτομέρεια και την αλήθεια για το τι έγινε», ήταν οι πρώτες λέξεις του κατηγορούμενου πατέρα από το Νεπάλ.

Στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες ισχυρίστηκε  όπως αποκαλύπτει η Ζούγκλα:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νεπάλ και από Τουρκία ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες. Την κοπέλα μου  τη γνώρισα μόλις ήρθα στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Από την αρχή μέναμε μαζί σε ένα χωριό στην Τρίπολη αρχικά, όπου δουλεύαμε σε αγροτικές εργασίες. Είχαμε από την αρχή της σχέσης μας ερωτική σχέση και αυτή στην Ελλάδα ήρθε λίγες ημέρες πριν από εμένα. Εγώ δεν έχω συγγενείς εδώ, η κοπέλα μου έχει μία αδερφή μεγαλύτερη εδώ στην Ελλάδα και δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο, σε κάποιο νησί. Στην Αθήνα είμαι τους δύο τελευταίους μήνες μαζί με την κοπέλα μου».

Ο κατηγορούμενος πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι τον πρώτο μήνα έμειναν μαζί με τη σύντροφό του, στον καταυλισμό Αλλοδαπών στη Μαλακάσα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως μάγειρας σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια και τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα όπου η κοπέλα του  εργαζόταν ως καθαρίστρια.

«Μέναμε σε ξεχωριστά δωμάτιο εγώ με τρεις άνδρες και η κοπέλα μου με τρεις γυναίκες. Ήξερα ότι η κοπέλα μου ήταν έγκυος, μου το είχε πει όσο ήμασταν στη Μαλακάσα. Δεν το γνώριζε κανείς άλλος. Ποτέ δεν πήγαμε σε γιατρό για την εγκυμοσύνη, γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα, μόνο σε ένα φαρμακείο πήγαμε και κάναμε τεστ το οποίο βγήκε θετικό οπότε και επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη… Μετά τη γέννα θα παντρευόμασταν».

Στη συνέχεια ο πατέρας περιγράφει τι έγινε το μοιραίο απόγευμα :

«Χθες το απόγευμα ενώ δούλευα στην κουζίνα ήρθε κάποιος ομοεθνής μου και μου είπε ότι η κοπέλα μου είναι στο δωμάτιό της κλεισμένη για δύο ώρες και χτυπάνε την πόρτα  χωρίς η ίδια να ανοίγει. Τότε εγώ ανέβηκα αμέσως στο δωμάτιο, της χτύπησα την πόρτα και φώναζα και κάποια στιγμή ανοίξαμε με το ζόρι μαζί με τους άλλους εργαζόμενους ομοεθνείς μας, την πόρτα και μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο. Στο δωμάτιο μπήκα εγώ και δύο κοπέλες που εργάζονταν στο ξενοδοχείο. Όταν μπήκα, εντόπισα την κοπέλα μου στο μπάνιο και στον χώρο αυτό είδα αίματα. Τη ρώτησα τι έγινε και μου είπε  να πω στις κοπέλες να βγουν έξω. Όταν οι κοπέλες βγήκαν έξω, η κοπέλα μου μου είπε κλαίγοντας  ότι το χάσαμε το παιδί και έκλαιγε πολύ. Έτρεξα να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι πρέπει να λείψω και επέστρεψα στο δωμάτιο της. Τότε η κοπέλα μου μου έδωσε μία πλαστική σακούλα χρώματος μαύρου και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί  το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Μετά πήγα πάλι στο δωμάτιο, καλέσαμε ταξί και πήγαμε στο νοσοκομείο. Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω Αστυνομία ή το ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι είχε μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο: