Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, ύστερα από την καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο λεωφορείο εταιρείας το πρωί της περασμένης Δευτέρας (13/5) στον Ασπρόπυργο.

Ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορείται από την 27χρονη υπάλληλο για βιασμό, καθώς υποστηρίζει ότι τη βίασε μέσα στο πούλμαν της εταιρείας στον Ασπρόπυργο.

Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος είναι ότι ακόμα δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία η ιατροδικαστική εξέταση και επίσης υπάρχουν μαρτυρίες που αντικρούουν τα λεγόμενα του θύματος.

Αυτό που περιμένει ο ανακριτής είναι η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα ρίξει φως στους ισχυρισμούς της κοπέλας.

Μόλις η ιατροδικαστική εξέταση παραδοθεί στις Αρχές και αποδειχθεί ότι είναι αυτός που την βίασε την 27χρονη, τότε ο οδηγός θα κληθεί εκ νέου για απολογία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου. Ο 45χρονος οδηγός είπε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει για να την μεταφέρει στην επιχείρηση. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε για να της επιτεθεί.

Αφού την επιβίβασε στο βαν, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε κτηνωδώς. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, να της πει να ηρεμήσει και την άφησε στη δουλειά της.

Αμέσως η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και τον κατήγγειλε, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.

Ο 46χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.